Saturday, July 19, 2014

Cele Mai Bune Alimente pentru Detoxifiere

Consider că îmbătrânirea este accelerată mai degrabă de un stil de viață nesănătos decât de trecerea anilor. In cea mai mare parte procesul de încetinire a metabolismului şi bolile, cum ar fi articulații dureroase, deteriorarea rinichilor, ficat gras, vezică biliară leneșă și pancreas obosit, slăbirea ochilor și a memoriei sunt cauzate de sufocarea corpului cu toxine. Pentru a vă revitaliza corpul şi mintea aveţi nevoie de o curățare metodică de toxine, proces in care se "eliberează coridoarele" prin care acestea circulă şi sunt eliminate.
Detoxifierea sau detox este eliminarea substanțelor toxice dintr-un organism viu, inclusiv din corpul uman. În medicină, detoxifierea este realizată prin decontaminara otravei  ingerate și utilizarea de antidoturi și tehnici, cum ar fi de dializa si tratament chelator. Toxinele (substanțe dăunătoare) provin din anumite alimente, atunci când acestea sunt prea bogate in grasimi saturate. Consumul excesiv de zahăr și produse rafinate  cresc cantitatea de toxine din organism. În plus, lumea în care trăim suferă de poluare generală care ne afectează pe toți. Atunci când aceste toxine produse de om, pe care le inspirăm si le consumăm, cresc mai repede decât sunt eliminate, corpul nostru începe să încetinească metabolismul si se inbolnăveste.

Din fericire, Natura Mamă are o multime de alimente bogate in substanțe nutritive utilizate în timpul detoxifierii: fibre, vitamine, antioxidanți și minerale. Alimentele  pe care le prezint în clipul video de mai jos vă vor ajuta să accelerați acest proces. Ele au puterea de a neutraliza, drena și elimina ușor toxinele din organism. Efectuați cure periodice de detoxifiere naturală cu aceste alimente. Fiecare din ele vor avea un efect benefic asupra sănătății și vitalitații dumneavoastră.


 Corpul dumneavoastră are capacitatea de a se regenera dacă:
  •  Adoptaţi o nutriție bună, sănătoasă preponderent vegetală de cruditaţi si sucuri de legume si fructe.
  •  Efectuaţi mişcare şi effort fizic si vă relaxaţi regulat.
  •  Detoxifiaţi frecvent.
Cînd Aveţi Nevoie de Detoxifiere? Fiţi atenţi la avertismentele următoare prin care vă vorbeşte corpul cînd este sufocat de toxine:
  •  Oboseală persistentă
  •  Tulburări de somn
  •  Stres temporar
  •  Dureri de cap
  •  Afecţiuni intestinale
  •  Dureri articulare și musculare
  •  Probleme ale pielii
Alimentele pe care le prezint aici vă vor ajuta să:
  •  Eliminaţi toxinele. Nu uitati că, constipaţia este sursa principală de auto-otravire. Dacă toxinele nu sint eliminate ele vor fi reabsorbite de corpul dumneavoastră.
  •  Purificaţi singele.
  •  Combateţi radicalii liberi.
Pielea, cu o arie de 1.8 m², cel mai mare organ al corpului, ficatul, colonul, rinichii, sistemul limfatic, si plămînii parti-cipă în detoxifierea dumnea-voastră; primele cinci sunt curăţate de alimentele descrise aici. Pentru detoxifierea plăminilor renunţaţi la fumat, petreceţi timp în aer liber şi spaţii aerisite. Vă sugerez să alternaţi detox de sucuri cu alimente detoxifiante solide în special alimente bogate in fibre. Fibrele din fructe și legume ajută la "legarea" toxinelor în exces și la evacuarea lor din intestine. Va veţi bucura astfel nu numai de o piele strălucitoare, dar şi de recâștigarea optimismului, bucuriei de a trai precum şi de pierderea kilogramelor in plus.

No comments:

Post a Comment