Monday, June 2, 2014

Alimente care Combat Grasimile

Obezitatea a fost un termen necunoscut si nefolosit pina in secolul 20 cind a devenit comun incepind cu anul 1997 cind Organizatia Mondiala a sanatatii a declarat-o in mod oficial epidemie mondiala.
 

Conform unui studiu recent, Lancet a estimat ca numarul de adulti obezi in lume a ajuns la cifra de 2.1 miliarde in 2013, comparativ cu 857 milioane in 1980. Obezitatea creste odata cu virsta, ajungind apogeul intre 50-60 ani.
Primele cinci tari cu numarul cel mai mare de obezi sint: Mexic, Statele Uni-te, Regatul Unit al Marii Britanii, Canada, si Australia.


Aceasta realitate este fara indoiala efectul advers a avansului rapid al teh-nologiei cu introducerea calculatorului personal în anii 1970, și a utilizarii in masa a Internetului din anii 1990 incoace. Epoca noastră digitală, tehno-logia informationala a timpului nostru aduce cu sine o creștere dramatică, alarmantă a bolilor cauzate de obezitate datorita sedentarismului si stresului vietii moderne. Care este solutia pentru a va imbunatati si pastra sanatatea? Miscarea regulata, dieta sanatoasa, evitarea stresului, odihna si relaxarea sint  foarte importante in pastrarea ecuatiei sanatatii corporale si mintale. Folositi  formula Indicelui de Masa Corporata (greutatea impartita la patratul inaltimii) pentru va masura cantitatea de grasime corporala. Stradui-ti-va sa il  păstrați sub 25 care este pe granița supraponderabilitatii.

 
Si nu in ultimul rind, urmariti clipurile mele video dedicate curelor naturale pentru a ajunge la sanatatea ideala care va va reda fericirea.

Nu uitati asadar ca fibrele, proteinele, si apa va ajuta sa fiti satui mai indelungat, deci sa mincati mai putin si sa ardeti mai multe calorii in timpul digestiei. Orice alimente cu aceasta combinatie poate deveni aliatul dumneavoastra în lupta contra kilogramelor in plus. Fiti hotarâti si tenace si veti reusi.

No comments:

Post a Comment