Monday, June 23, 2014

Remodelati-va Silueta cu Aceste Exercitii

Care este importanta exercitiilor si activitatii fizice pentru sanatatea dumneavoastra, care le sint avantajele? Acestea sint intrebari pe care le voi aborda in aceasta prezentare. Exercitiile fizice regulate sunt obligatorii in special în epoca noastră digitală în care ne petrecem cel mai mult timp stând in fata unui calculator, laptop sau televizor, când mergem cu masina si cind putem merge pe jos, cind  ne miscam mai putin si mincam mai mult alimente prcesate. Tehnologia informationala a timpului nostru aduce cu sine o creștere dramatică, alarmantă a bolilor cauzate de obezitate. Există peste 500 de milioane de adulti supraponderali in intreaga lume. Acest lucru este de netăgăduit efectul advers a avansului rapid al tehnologiei cu introducerea calculatorului personal în anii 1970, și utilizarea in masa a Internetului din anii 1990 incoace.

Care este alternativa? Dacă vreti să va simți mai bine, sa aveti mai multa energie, sa va îmbunătățiti sănătatea, starea ta de spirit si viata sexuala, aveti o optiune-exercitii si activitati fizice regulate. Recompensele pe care le veti culege ramin ale dumneavoastra indiferent de varsta, sexul, greutatea, forma corpului și nivelul de fitness.

De ce sa facem gimnastica, va veti intreba? Iata de ce:

https://www.youtube.com/watch?v=CyOIvp7sloA 
  • Corpul dumneavoastra arde calorii in timpul exercitiilor topind grasimea, ceea ce inseamna ca slabiti. Daca nu puteti aloca o jumatate de ora zilnic exercitiilor fiti mai activi in timpul zilei, inlocuind liful cu urcatul pe scari, mersul cu masina cu mersul pe jos,  faceti curatenie in casa si curte manual.
  •  Eleveaza lipoproteinele ​​cu densitate mare (HDL), sau colesterolul "bun", reduce trigliceridele, imbunatateste circulatia sangelui, ceea ce reduce riscul de boli cardiovasculare, ajută la prevenirea și vindecarea accidentelor vasculare cerebrale, a sindromului metabolic, diabetului de tip 2, depresiei, cancerului- colon, sân, prostată, plămân, și a artritei .
  •  Stimuleaza endorfinele, substante chimice din creier, care lucrează împreună cu receptorii cerebrali pentru a reduce percepția durerii generind un sentiment pozitiv/ energizant/ de relaxare similar celui produs de analgezice și sedative.
  •  Crește puterea musculara si rezistenta, oferă oxigen și substanțe nu-tritive țesuturilor, imbunatateste sistemul cardiovascular, ceea cea va ajută să aveți mai multă energie pentru activitatile dumneavoastra zilnice, va îmbunătățește echilibrul și ajută la prevenirea căderilor.
  •  Va ajuta sa dormiti mai bine, mai profund, mai indelungat si sa va sculati mai alert cu conditia de a face gimnastica cu 5-6 ore inainte de culcare.
  •  Stimuleaza stima/increderea in sine, amelioreaza excitarea sexuala la femei si reduce disfunctia erectila la barbati imbunatatind viata sexuala.
Nu uitati asadar ca scopul dumneavoastra este pierderea de grasime prin construirea si intarirea muschilor, ca excesul de greutate creste riscul imbolnavirilor, si ca acestea trebuie sa va energizeze nu sa va oboseasca.

Urmariti video clipul meu de mai sus si veti vedea modele de exersare a corpului dumneavoastra care va vor invigora nu numai trupul ci si mintea si spiritul. La  acestea adaugati  o dieta zilnica cu cel puțin două treimi alimentele din plante și nu mai mult de o treime de proteine ​​animale. Aceasta este solutia pentru un corp si spirit sanatos care va va remodela viata. 

No comments:

Post a Comment