Saturday, December 3, 2016

Alimente care ''Topesc'' Grasimea Abdominala

Grăsimea Corporală (țesut adipos) include grăsimea esențială și grăsimea depozitată.
Grăsimea esențială este necesară pentru menținerea funcțiilor vitale & repro-ductive ale organismului, depozitează energia & poduce hormoni care sunt apoi secretați în sânge. Este mai mare la femei (8-12%) decât la bărbați (3-5%).
Grăsimea corporală depozitată constă din grăsime subcutanată acumulată în țesut adipos care protejează organele interne în piept și abdomen, și grăsimea viscerală este depozitată în jurul organelor interne:  inimă, plămâni, ficat, vezica biliară, pancreas și rinichi.
Dacă aveți exces de grăsime în jurul taliei, chiar dacă nu sunteți supraponderali, vă sfătuiesc să scăpați de ea. Există cateva metode testate pentru reducerea gră-simii din zona burții pe care le descriu în acest video.  Urmați-mi sugestiile şi veți avea succes.

IMPORTANT: grăsimea viscerală (abdominală) cauzează mari probleme de sănătate.


Pericolele Aferente Grăsimii Viscerale

Grăsimea care înconjoară organele interne este cauzată în principal de îmbă-trânire, alimentație nesănătoasă, lipsa de exerciții & activități fizice, supra-alimentarea, fumatul, insomnia sau somn de noapte insuficient, & stres. Această grăsime este un puternic factor de risc pentru:
sAfecțiuni cardiovasculare.
sHiperensiune arterială & accident vascular cerebral.
sRezistența la insulină, diabet zaharat de tip 2.
sCancer: colorectal, de sân, pancreatic.
sApnee de somn & artrita.
sDepresie & demența.
sDisfuncție sexuală.

Soluția: Schimbați stilului de viață prin mişcare zilnică & alimentația descrisă în acest video.

No comments:

Post a Comment