Saturday, December 3, 2016

Renunțați la Fumat in Mod Natural

Tabacul (tutunul) este un produs preparat din frunzele plantei de tutun (Nicotiana tabacum) care crește între 1-2 m înălțime, este cultivată și prelucrată pentru a fi utilizată la fabricarea țigaretelor. Este o plantă toxică cu flori. Aparține familiei Solanaceae (Belladonna) care include cartofii, tomatele, vinetele, ardeii & care este foarte bogată în alcaloizi, precum nicotina, cu acțiuni fiziologice clare asupra organis-mului uman. Cafeina este un alcaloid ca și multe medicamente cum ar fi morfina, chinina și otrăvuri asemenea atropinei & stricninei.
Dintre miile de substanțe chimice din planta de tutun și cele adăugate de către producătorii de țigări, NICOTI-NA provoacă cea mai mare dependență. Aproximativ 5% din greutatea plantei de tutun este nicotină. Cele mai multe țigarete conțin aproximativ 10 ml de nicotină, unele până la 20.

Când fumați o țigare, aproximativ 1-2 ml de nicotină este absorbită de organism care afectează în mod negativ corpul, inclusiv creierul.
Video clipul meu prezinta cele mai eficiente remedii naturale care va vor ajuta sa reduceti si in final sa re-nuntati definitiv la acest obicei care va ucide sanatatea.


Fapte mai Puțin Cunoscute despre Nicotină & Creier-Dependența de fumat este cauzată în principal de Nicotină  care:
§Stimulează dopamina & serotonina, cunoscute sub numele de neurotrans-mițători "de bună dispoziție." Dopamina ajută centrele de control de recompensă & plăcere  din creier, în timp ce serotonina joacă un rol major în starea de spirit, anxietate și fericire.
§Crește acetilcolina, neurotransmițător care îmbunătățește memoria și puterea de învățare.
§În mod ironic, este un stimulent și un relaxant.
§Vă face mai alert cand sunteți obosiți.
§Vă calmează cand sunteți nervoşi.

Atunci  ce este rău în fumat? În primul rând, o țigare conține multe alte chimicale nocive pe lângă nicotină; în al doilea rând, aprinderea unei țigări schimbă totul. Prin ardere țigaretele produc 70 de substanțe chimice carcinogene precum cianura, benzenul, formaldehida, metanolul, amoniacul.

No comments:

Post a Comment