Saturday, December 3, 2016

Alimente Ideale pentru Oboseala Cronica, Imbalanta Andrenala si Tiroidiana

URMATI CU INCREDERE REGIMUL ALIMENTAR SI STILUL DE VIATA DIN VIDEO CLIPUL MEU SI VETI SCAPA DE OBOSEALA CRONICA CARE VA DISTRUGE BUCURIA DE A TRAI.

Oboseala este un simptom şi rezultatul tipic al efortului mental sau fizic şi este rar cauzată de boli grave. Descrisă ca oboseală extremă, lipsă de energie a corpului și a minții. Durează nu mai  mult de 6 luni şi este cauzată de:

sLipsa de somn, somn insuficient, lucru în schimburi de noapte, stresul, lipsa de relaxare, depresia.
sSurmenaj (efort excesiv / activitate fizică).
sLipsa de exercițiu / activități fizice.
sDeshidratarea, plictiseala.
sDieta nesănătoasă şi obezitatea.
sDureri sau disconfort.
sDeficit de fier & vitamina D.
sMedicamente: sedative, antidepresive, antihistaminice, anti-tensiune arterială, somnifere, steroizi, diuretice.
sInfecții ale tractului urinar (UTI).
sBoli minore: raceala, gripa.
sConsumul regulat de alcool sau de droguri (cocaină, narcotice).
sDezechilibru suprarenal și tiroidian.




Dacă curele naturale descrise în acest video nu elimină oboseala, consultați medicul ca să vă asigurați că nu suferiți de o afecțiune serioasă mentală sau fizică. 
Afecțiuni medicale provoacă oboseala: 

sBoala Addison (hipocortizolism).
sAnemie.
sAnorexia nervoasă, alte tulburări de alimentație.
sBoli imune & autoimune: lupus, artrită reumatoidă.
sCancer.
sBoli cardiace.
sInsuficiență cardiacă congestivă.
sDepresie.
sDiabet.
sTulburări endocrine: hipotiroidie, hipertiroidie, oboseală suprarenală.
sFibromialgia.
sInfecții: endocardita bacteriană, ITU (tract urinar), infecții parazitare, hepatita, tuberculoza, mononucleoza, HIV-SIDA.
sBoli de rinichi, ficat si pancreas.
sBoli musculare, nervoase: scleroza multiplă.
sTulburări de somn: apnee de somn, narcolepsie. 

Oboseala (Epuizarea sau Insuficiența) Adrenală se manifestă când glandele suprarenale funcționează ineficient, sunt epuizate și nu produc suficienți hormoni steroizi. Activitatea lor este atât de diminuată încât activități zilnice simple cum ar fi sculatul din pat sau spălatul pe dinți devin o corvoadă. Dacă nu este tratată cauzează obezitate, diabet, depresie, colon (intestin) permeabil, si alte și boli.
Este frecvent ignorată, neînțeleasă, sau eronat diagnosticată de doctori.
Suprarenale sunt glande endocrine, conice, mici, de dimensiunea unei nuci, situate deasupra rinichilor. Ele lucrează în strânsă colaborare cu hipotalamusul & hipo-fiza în axa hipotalamo-hipofizo-adrenală (axa HPA), sistemul central de răspuns la stres al corpului. Ele secretă & elibereză peste 50 de hormoni (produse chimi-ce), multe fiind esențiale pentru viața dumneavoastră: estrogen, progesteron, ste-roizi (cortizol, aldosteron, cortizon), androgeni (adrenalina, hormoni sexuali)
& produse chimice, cum ar fi adrenalina, noradrenalina, dopamina. Aceşti hor-moni ajută corpul să regleze zahărul din sânge & tensiunea arterială, să ardă pro-teinele & grăsimile, să reacționeaze la factorii de stres (boli sau accidente). Hor-monii steroizi ajută corpul la controlul metabolismului, a sistemului imunitar, a inflamațiilor, a echilibrului sare-apă, precum și la dezvoltarea caracteristicilor sexuale. Cortizolul este cel mai puternic anti-inflamator al corpului care vă ajută să ges-tionați stresul. Aldosteronul ajută la reglarea echilibrului tensiunii arteriale și a electroliților.

No comments:

Post a Comment