Saturday, December 3, 2016

Hemoroizii-Remedii Naturale Eficiente Mai Puțin Cunoscute

Hemoroizii  sunt vene umflate, dilatate, inflamate în rect & anus, care pot fi preveniți, tratați, auto diagnosticați, și deseori necance-roşi (benigni). Sunt mai frecvenți la bărbați decât la  femei. Tipic la femei se dezvoltă în timpul sarcinii & naşterii.
Simptome clasice: dureri rectale  în timpul defecării datorită consti-pației, mâncărime, sângerări deschise la culoare și  nedureroase. Une-ori pătrund în canalul anal (''prolaps hemoroidal'').

Hemoroizii interni se dezvoltă în rect unde nu pot fi văzuți sau simți. De multe ori sângerează.  În general hemoroizii interni sunt nedureroşi deoarece rectul are o senzitivitate nervoasă mai redusă decât anusul. În cazul în care se măresc în afara sfincterului anal pot fi văzuți sau simțiți și dor.
Hemoroizii externi se dezvoltă în interiorul anusului, sunt dureroşi, pot fi simțiți și văzuți atunci când se mișcă și se măresc în timpul defecării mai ales atunci când sunteți constipați. Uneori se formează cheaguri de sânge la prolapsul hemoroidal extern cauzând tromboza care este foarte dureroasă. Atunci când se întâmplă acest lucru, hemoroidul devine albastru sau violet și sângerează. Tromboza va dispărea în câteva săptămâni dacă urmați sfăturile mele din acest video clip.


Factori care favorizează apariția hemoroizilor:
§Presiune abdominală extremă  care dilată şi irită venele anale, cauzate de:
ØPresiunea gazelor & fecalelor dure. 
ØÎncordarea în timpul defecării.
ØConstipația sau diareea cronică.
ØSarcina & nașterea.
ØStatul îndelungat în picioare sau așezat.
ØTusea, strănutul, vărsăturile.
ØObezitatea.
ØReținerea respirației în decursul eforturilor fizice. 
ØSexul anal.
§Ereditatea: vene fragile, varice.
§Îmbătrânirea.
§Viață sedentară
§Anxietatea/ stresul.
§Alimente prelucrate (vedeți următorul diapozitiv.)

IMPORTANT: Puteți preveni hemoroizii consumand o alimentație bogată în fibre, bând multă apă & ceai, și făcând mişcare & exerciții fizice în mod regulat.  Vă  sfătuiesc să vedeți video clipul meu Cons-tipatia-Fapte Mai Putin Cunoscute si Remedii Naturale

No comments:

Post a Comment