Saturday, December 3, 2016

Remedii Naturale pentru Cresterea Testosteronului si Virilitatii

Testosteronul este un hormon steroid produs în principal în testicule. Este forța masculinității. Frecvent asociat cu virilitatea, este principalul hormon sexual masculin cu un rol important în dezvoltarea sistemului de reproducere. La pubertate, T ajută la formarea muşchilor, crește dimensiunea penisului & testiculele, adâncește vocea. La maturitate, T menține interesul pentru sex (libido), muşchii, & oasele puternice, păr sănătos, masa & rezistența musculară, păstrează grăsimea uniform distribuită. Cel mai ridicat nivel din timpul adolescenței & maturitatății timpurii începe să scadă după 30 de ani cu 1% anual. Bărbații cu un nivel scăzut de testosteron nu au energie, au masa & rezistența musculară redusă, suferă de insomnie, depresie, incapacitatea de concentrare, infertilitate, disfuncție erectilă, căderea & creşterea lentă a părului, pierderea masei osoase, cresterea sânilor, oboseala, scăderea apetitului sexual, oboseală cerebrală, confuzie, memorie slabă, simptome emoționale, un risc crescut pentru artrita reumatoidă dureroasă & boala Alzheimer mai tarziu în viață.
Surse naturale bogate în fibre, zinc, vitamina D, riboflavina (B2), magneziu, indol-3-carbinol, bromelaină împreună cu alimentele care blochează estrogenul cresc cantitatea de testosteron. Vizionati video clipul meu pentru detalii.


EVITAŢI următoarele alimente care sunt bogate în grăsimi trans (grăsimi /uleiuri hidrogenate) care scad testosteronul:

  • Grăsimi vegetale hidrogenate pentru copt & patiserie.
  • Margarină și ulei vegetal pentru tartine.
  • Fast-food, burgeri, pizza.
  • Anume chips de cartofi (citiți eticheta).
  • Brioșe și gogoși.
  • Fursecuri, prăjituri, glazuri.
  • Grăsimile trans sunt nocive pentru sănătate & pentru producția de testosteron deoarece promovează inflamarea organismului crescând riscul de boli cardiovasculare. De asemenea reduc HDL (colesterolul "bun"),  care este absolut esențial în sinteza testosteronului, reduc numărul de spermatozoizi și nivelul de testosteron.
  • EVITAŢI băuturile preambalate/procesate: gazoase, energizante, sucuri de fructe, cafea/ ceai aromatizate artificial), a căror concentrație ridicată de zahăr, în special fructoză, promovează țesutul adipos, creşte estrogenul si scade T.

Bărbați evitați produsele de soia în totalitate!

No comments:

Post a Comment