Saturday, December 3, 2016

Atacul Cerebral- Remedii Naturale Mai Putin Cunoscute

Accidentul Vascular Cerebral-AVC- este o urgență medi-cală care necesită tratament imediat. Apare brusc când fluxul de sange într-o zona a creierului este fie întrerupt fie redus sever. Celulele creierului sunt lipsite de oxigen și substanțe nutritive și, în câteva minute, încep să moară, provocând abilitățile controlate de zona afectată (memoria, vorbirea, vederea, gândirea, controlul mus-cular) să se piardă. Întreruperea în alimentarea cu sânge este cau-zată fie de un cheag de sânge, în AVC ischemic, cel mai frecvent, fie prin ruperea vaselor de sânge cerebrale în AVC hemoragic. Un mini-accident vascular cerebral sau atac ischemic tranzitor (AIT) este atunci când simptomele durează câteva minute.



Rețineți aceste simptome: 


IMPORTANT
AVC ucide silențios. Conform statisticilor OMS, AVC este a treia cauză de deces la nivel mondial.
În timpul unui AVC fluxul de sânge oxigenat este blocat într-o parte a creierului. Fără oxigen celulele cerebrale încep să moară după câteva minute. Așadar fiecare minut contează.
Concentrati-vă pentru prevenirea AVC și vizați eliminarea riscurilor unui atac cerebral. Remediile naturale pe care le descriu în acest videoclip, cu excepția sedentarismului, beției & fumatului, vă vor ajuta sa reuşiți.
Dacă observați tulburări de vorbire, pierderea echilibrului, paralizia unilaterală a membrelor sau amorțeli bruște
NU întârziați și duceți-vă la spital imediat pentru a primi tratament trombolitic.
Orice boli cardiovasculare, în special fibrilația atrială, creşte enorm riscul de a suferi un AVC.
 Aveți grijă de inimă & sistemul circulator.

No comments:

Post a Comment