Saturday, December 3, 2016

Alimente Contra Imbatrinirii

Pielea fără riduri, stralucitoare nu este prerogativul tineretii, ci mai degrabă a unui stil de viata sanatos cu o dieta bogata în vitamine din legume și fructe proaspete, proteine ​​vegetale, și porțiuni mici de carne slabă, de preferință, pește, carne de vită, și curcan.

Puteți inversa procesul de imbatranire a corpului prin adoptarea unei diete bogate in antioxidanti si ingredienti activi care inhibă producția de melanină și ‘lumineaza’ pielea: retinoizii, acizii alfa-hidroxi (AHA), acidul azelaic, acid kojic, și acid salicilic  s-au dovedit a trata semnele de îmbătrânire facind  pielea sa arate mai tanara. Pentru lista completa a alimentelor vizionati video clipul meu.



Vârsta este doar un număr. Va puteți revitaliza pielea cu remedii naturale. Urmați acești pași și veti straluci: beți multă apă pentru a ii menține elasticitatea; faceti miscare pentru a va îmbunătăți circulația sângelui; evitati stresul pentru a reduce ridurile; nu fumati; reduceti consumul de alcool; evitati expunerea la soare între 10 am și 16; dormiti noaptea; si nu în ultimul rând adoptati o dieta sanatoasa bogata în legume si fructe proaspete, proteine ​​vegetale și proteine ​​animale slabe.

No comments:

Post a Comment